HOME

  Archivo
 
Bokkes Falkena por skucha na radio
Notisia Hulandes
Notisia Papiamentu
Notisia Ingles

 

Faillissement Tu Tu Tango aangevraagd
Antilliaans Dagblad 23 december 2006

Van een onzer verslaggeefsters. Willemstad - Diverse bedrijven als Nova, Kennedy Box en Dolfijn FM hebben het faillissement van uitgaansge¬legenheid Tu Tu Tango aangevraagd. “Ook Heineken, Licores Maduro en andere bedrijven hebben zich hierbij aangesloten”, zegt eigenaar Erwin van Beek. Schuldeisers wordt verzocht om uiterlijk 31 januari hun vorderingen bij curator Eric Bokkes in te dienen. Het verzoek om surseance van betaling dat Van Beek afgelopen week indiende is afgewezen. “De reden is dat het negen van de tien keer toch fout gaat”, zegt Van Beek.

Toch houdt Tu Tu Tango niet op te bestaan. De zaak blijft gewoon open. “Al het personeel blijft gewoon hier werken.” Van Beek is met de aanvraag van het faillissement zelf afgezet als directeur. We! hebben de curator en rechter-commissaris hem gevraagd te blijven en de leiding te houden in de vorm van een ‘all-round manager’. “Wouter is vertrokken naar Nederland”, zegt Van Beek over zijn voormalige compagnon Wouter Schotanus, die tweederde van de aandelen in handen heeft. “Die aandelen zijn niets meer waard, dus er valt niets te kopen”, antwoordt hij op de mogelijkheid tot het uitkopen van Schotanus. Van Beek verwacht hem ook niet meer terug op het eiland. Alleen gaat hij de zaak voortzetten. Hij zoekt hiervoor geen nieuwe partner. “Ik ga er weer een gezond TuTu van maken.”

Van Beek zegt kerstavond en Tweede Kerstdag al volgeboekt te zijn. Daarnaast heeft hij een klein personeelsfeestje gepland op oudejaarsdag. De exacte hoogte van de schulden worden nu uitgezocht door een boekhouder. De schatting van drie à vier Ton, die in de wandelgangen wordt genoemd, kloppen volgens hem wel zo ongeveer.

     

Ofisina Curaçao:
Pietermaai 1-7
Willemstad, Curaçao

Ofisina Bonaire:
Kaya L.D. Gerharts 20
Kralendijk, Bonaire